Upgrade van de slaapkamer op een laag budget

We houden allemaal wel van een beetje luxe. Gelukkig kun je soms redelijk voordelig toch een bepaalde luxe krijgen. Vandaag heb ik de slaapkamer aangepakt. Een beetje luxe voor een fijn prijsje.

Leven in luxe

Ze zeggen dat als je het doel maar goed in zicht houd, het uiteindelijk wel gebeurd. Ook kun je vast leven naar je doel van een beter -of in dit geval luxueuzer- leven. Dit betekent niet dat je boven je budget moet gaan leven, want dan kom je er nooit. Dat levert alleen maar schulden op, en uiteindelijke meer ellende.

Voor zo een $500 per nacht kun je hier slapen…

Maar hoe je het ook draait of keert, ik vind een fijne slaapkamer gewoon heel prettig. Het enige probleem was wel een beetje het beddengoed. Ik heb heel leuke overtrekken geprobeerd van de Action bijvoorbeeld, maar het schuurt als een malle op mijn tere huidje (ahum). Mijn favoriete beddengoed is dat wat je in de betere hotels krijgt. Dat is vaak peperduur, maar ik vond dus heel voordelig hotel beddengoed, wat net zo lekker ligt en mooi uit ziet.

Zo een laken wat zo heerlijk langs je lichaam glijd, en lekker koel is, maar toch lekker warm in de winter ook. Ook heb ik een dingetje voor wit beddengoed. Dat geeft ook die hotel uitstraling die ik zelf zo mooi vind. En begrijp mij niet verkeerd, ik heb ook gewoon flanellen beddengoed voor de ijskoude dagen!

hotel beddengoed
Als je niet van helemaal wit houd, dan is zo met een zwart randje net wat anders! Zorg trouwens ook voor hetzelfde formaat kussens, dit geeft een strakker uiterlijk. Het beddengoed kwam hier net uit de verpakking, dus een beetje gekreukt, maar je snapt mijn punt wel hoop ik!

Nog een voordeel van dit zachte beddengoed is dat het minder rampzalig is voor je huid en haar. Satijn schijnt daarvoor het beste te zijn, maar die vind ik zelf gewoon niet mooi, en niet lekker liggen.

Nog een manier om je slaapkamer een upgrade te geven is om de muren wit te verven, alles wat onnodig is uit de slaapkamer te verwijderen, en een mooi motiverend schilderij of foto te hangen. Het liefst iets opbeurend, en iets wat je graag zou willen.

Hoe belangrijk is de slaapkamer voor jou?

Spread the love

1 reactie op “Upgrade van de slaapkamer op een laag budget”

Reacties zijn uitgeschakeld.