Stofzuigen is nog nooit zo leuk geweest!

Stofzuigen, ik vind het een crime. Helaas ontkom je er niet aan, vooral als je van een schoon huis houdt zoals in mijn geval. Mijn mening over stofzuigen is veranderd. Hoe? Dat lees je hier.

Stofzuigen? Liever niet!!

Strijken en stofzuigen staan echt op mijn nee lijstje. Vanaf het moment dat het verplicht was om mee te helpen in mijn ouderlijke huis schoof ik het stofzuigen door naar mijn broertje. De kids van nu kunnen echt van mij leren als het op ruilen aankwam. Ik ruilde klusjes i.p.v. Pokemon kaartjes zolang ik maar niet hoefde te stofzuigen.

Toen mij werd gevraagd of ik een stofzuiger wou uitproberen en mijn mening daarover wil geven snap je dat ik geen vreugde dansje heb gemaakt. Eerlijk is eerlijk, ik kon wel een nieuwe stofzuiger gebruiken daarom heb ik ja gezegd. Van de week kreeg ik van de pakket bezorger het beloofde pakketje aangereikt.stofzuigen

Stofzuigen met Sauber

Een grote doos met daarin een Sauber Multi Cyclone zakloze stofzuiger. Ik moet toegeven, het is een prachtige stofzuiger. In de kleuren zwart en rood maakt deze stofzuiger nu onderdeel uit van ons gezinsleven.

De Sauber stofzuiger is zakloos wat enorm scheelt in de kosten. Zodra de stofzuiger vol zit, klik je de pijp los en leeg je de stofzuiger in de afvalbak. Erg makkelijk, waarom heb ik dit niet al jaren geleden besloten om te doen??

Voor mij is de grootste voordeel dat deze stofzuiger goed is voor mensen met een allergie. Mijn zoontje heeft astma, dat betekent dat ik elke dag het huis stofvrij moet houden. Met ons stofzuiger lukte dit niet altijd. Nu ik de Sauber gebruik merk ik verschil. Dit omdat er een filter in zit waardoor uitgestoten lucht extra zuiver is. Ook omdat er geen zak inzit waar alle stof zich in kan ophopen.stofzuigen

 

Schoonmaak tips

 

Wanneer je toch bezig bent met schoonmaken heb ik nog wat handige tips voor je:

  • Citroen. Al jouw kranen gaan weer glimmen wanneer je citroen erover heen wrijft.
  • Cola. Vieze aanslag in jouw toilet? Giet cola in de wc pot, laat het even inwerken en hopa schone wc!
  • Azijn. Overal voor te gebruiken.
  • Baking Soda. Onmisbaar in een huishouden en erg goedkoop. Ook overal voor te gebruiken. Ben je toch aan stofzuigen en heb je tapijt? Strooi dan een beetje over het tapijt, laat het een half uurtje liggen en zuig het weg. Alle nare geurtjes zijn zo verdwenen!
  • Probeer elke dag op te ruimen. Wanneer je dit doet, heb je minder stress over de puinhoop en je hebt minder schoonmaakproducten nodig om die extreme puinhoop en viezigheid weg te werken.

Leuk nieuws

Ik heb een heel leuk nieuwtje. De Sauber stofzuiger is nu te koop voor 49,95 bij Blokker! De originele prijs was 89.95, dus nu past het een stuk beter in een lager budget.

 

Welk klusje vermijd jij het liefste?

 

 

 

Spread the love

1 reactie op “Stofzuigen is nog nooit zo leuk geweest!”

Reacties zijn uitgeschakeld.