Geld verdienen met bloggen via infonu

Stel je eens voor, je weet ontzettend veel over een bepaalde sport, eten, ziekte, land of katten bijvoorbeeld. Of je hebt net iets nieuws gekocht. Nu kun je ervoor kiezen om alles op je eigen blog te zetten, of tegen je vrienden te vertellen, maar je kunt er ook meteen mee verdienen.

Vind je hard werken voor je geld maar niets? Eerlijk, geld winnen is honderd keer lekkerder dan er keihard voor werken. Een klein beetje geluk is het enige wat je nodig hebt om met roulette geld te winnen.

geldverdienenbloggen

Dubbele blogs

Wat wel erg belangrijk is, dat je elk stuk eenmalig schrijft. Het moet dus exclusief zijn. Een blog rechtstreeks van je site kopiëren zou makkelijk en snel zijn, maar daar is niemand blij mee. Wat je wel kunt doen, is een blog van je site herschrijven, en dan de nieuwe versie inleveren. Zo heb je dan vast al behoorlijk wat onderwerpen klaarleggen.

Bij INFONU hebben ze een groot bereik, en word er dus sneller op je item geklikt, dan bijvoorbeeld op je eigen (kleinere) blog. Voor de duidelijkheid, verdien je al mega veel geld met je blog, dan kun jij deze post overslaan. Het gaat om mensen die graag alle manieren aanpakken om extra geld te verdienen, of een extraatje kunnen gebruiken. Op deze manier kun je geld verdienen met bloggen, maast je eigen blog.

Wat word er verwacht?

Je kunt schrijven wanneer je wilt, en zoveel artikelen inleveren als je kunt. Zij koppelen dit aan je Adsense, en hier verdien je een commissie op.  Word je er rijk van? Nee, voorlopig niet. Maar alle beetjes bij elkaar, zorgen er voor dat je misschien een dagje minder kunt werken, of als je student bent, is het wel een fijn extraatje.
Je kunt zelf een onderwerp kiezen, en je schrijft ong 300 tot 500 leestekens. Net zo lang als een gemiddeld blog dus. Je meld je gratis aan, en er zit geen limiet of deadline aan vast. Ik zelf schrijf in de avonden vaak een extra stukje, en het kost niet echt moeite. Een uurtje minder Facebook 🙂

Kijk snel verder op de site, meld je aan, en begin nu met verdienen!

Wil je toch liever op je eigen blog geld verdienen? Neem dan contact op met www.jumey.nl

Spread the love