Flink interieur shoppen in de sale!

Ik hou van de sale? Jij niet? Het is bijna een sport om zo goedkoop mogelijk hele dure items te scoren. Ook voor in huis! Want juist die dingen zijn altijd toch wat duurder. Ik ging naar JYSK en kwam heel gelukkig thuis!

Interieur shoppen

Dit zijn van die dingen die ik altijd eigenlijk aanraad om in de sale te doen. Woningen zijn wel trendgevoelig, maar ook weer niet zo extreem dat je volgende week weer een heel nieuw interieur nodig hebt. Maar shop je nou in de sale, dan kun je echt wel wat vaker het een en ander veranderen. Je kunt dan misschien toch eindelijk die ene grote bank, of die mooie gordijnen halen, die je normaal gesproken echt te duur vind.

De kleine dingen in huis

Ik heb het nu wel over grote dingen, maar ook de kleine dingen in huis lopen soms op. Nou was ik zoals ik al zei bij JYSK, en eigenlijk was ik daar dus helemaal niet zo bekend mee. Maar het is een Deense winkel, met het fijne minimalisme van de Denen. Geen extreem drukke prints, of juist gecombineerd met een loeistrakke bank.

Ook hebben ze dus veel items om een huis een kleine upgrade te geven. Denk aan spiegels, kleine kastjes, opbergbakken, veel kussentjes en spreien en heel veel voor in de badkamer.

Wat kocht ik allemaal?

Zelf was ik nog geen 120€ kwijt en heb de volgende items gehaald:

  1. Twee retro eettafelstoelen. Echt super gaaf die precies bij onze retro lamp pasten. Van €80 per stuk voor maar €35 per stuk.
  2. Zes dezelfde handdoeken (KARLSTAD mint KRONBORG). Dit stoorde mij echt in huis. Al die verschillende handdoeken in de badkamer. De 1 nog meer versleten dan de ander. Doordat ik wel altijd lekker grote handdoeken wil, en ik het steeds dan te duur vind, heb ik het altijd uitgesteld. hier vond ik hele ruime handdoeken, voor maar €4 per stuk. Niet eens in de uitverkoop! Die had je ook, en nog veel goedkoper, alleen vond ik het groen zo mooi.
  3. Een douchemandje HARBO  voor in de badkamer voor de scheermesjes etc, waar de kleine niet bij kan.
  4. Vier donkergrijze (Sierkussen GRAVMYRT )kussens met een klein bruin leer detail voor op de bank. Ook hier hadden we heel veel verschillende en was er zo vaak drinken overheen gevallen dat de vlekken er niet meer uit gingen. Daar hebben we 2 oudroze kussens (Sierkussen TUNBENDEL )bij gedaan voor in het midden.
  5. Twee bed overtrekken van badstof. We zijn nog aan het kijken voor nieuwe banken, maar op het moment lossen we het op met bed overtrekken. Die trek ik dan helemaal over de bank heen, en zo zie je niet hoe versleten hij eigenlijk is. Ook zijn ze heel donker, en zo maakt het toch wat lichter.

 

 1. Nog een bed overtrek voor echt over bed dit keer.
 2. Een beauty haar setje voor de kleine meid van Minnie Mouse
 3. Raamfolie voor in de gang

Flink geshopt dus! En mega voordelig! De sale is nog tot einde van de maand, dus als je tijd hebt, zou ik zeker even langsgaan!

Spread the love

1 reactie op “Flink interieur shoppen in de sale!”

 1. Love shoppen in de sale. Ik word hebberig van. Wat gaaf item interieur heb je gekocht. Die stoel is erg gaaf

Reacties zijn uitgeschakeld.