Dit zijn de summer essentials van 2022!

De zomer staat weer voor de deur en dus is het tijd om ons voor te bereiden. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Je hoeft je dan in de zomer niet meer druk te maken om keuzes en dingen die je nog moet kopen. Wat er dit jaar echt niet mag missen tijdens jouw zomer? Wij vertellen het je vandaag!

1. Badpak

Het badpak is terug van weggeweest. Waar we vroeger vaker nog aan een echt sportbadpak dachten is een badpak van LASCANA nu helemaal on trend. Ze komen in allerlei vormen, modellen, kleuren en printjes en zijn superhip! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoog uitgesneden badpak, voor een corrigerend badpak en voor een extra lage rug. Wat je ook kiest, kies een exemplaar dat goed bij jouw lichaam past en waar je je prettig in voelt. Alleen dan kun je ultiem genieten deze zomer!

2. Slippers

Het liefst lopen wij hele dagen rond op onze slippers. Heerlijk is dat! Heb jij nog een goed paar slippers klaarliggen? Zorg ervoor dat je twee soorten slippers hebt, namelijk slippers van plastic of rubber die nat mogen worden en mooie slippertjes die je onder jouw zomeroutfits kunt dragen. Zo loop je al flip floppend de zomer door!

3. Zonbescherming

Natuurlijk mag een goede zonbescherming niet ontbreken in de zomer. Het is namelijk essentieel om je huid elke dag, meerdere malen per dag, goed in te smeren. Zo bescherm je je huid tegen de schadelijke invloeden van de zon. UV straling kan namelijk echt slecht doen voor je huid. Je kunt er in het ergste geval huidkanker van krijgen, maar ook vlekjes en vroegtijdige huidveroudering. Smeren dus! Smeer het liefst met een SPF50.

4. Zonnebril

Om te voorkomen dat je de hele zomer met knijpende ogen rondloopt is een goede zonnebril een must. Zonnebrillen heb je al lekker goedkoop en zijn vaak ook helemaal prima. Wil je liever een goede investering doen? Koop dan een wat duurder exemplaar waar je jaren mee vooruit kan. Check wel even goed of de glazen ook een UV bescherming hebben, want ook de UV straling is slecht voor je ogen.

5. Verfrissing

Tijdens de echte warme dagen is een verfrissing wel zo fijn. Je kunt dit in meerdere vormen toepassen. Maak vooraf lekkere frisse ijsblokjes in de vriezer klaar om jouw drankje koel te houden. Leg een gezichtsspray in de koelkast om af en toe even mee te sprayen en koop een klein handventilatortje dat je naast je tuinstoel legt voor als het echt even een moment te warm wordt.

Spread the love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.