goede content schrijven

Contact

Heb je een vraag opmerking, idee of wil je om een andere redenen in contact met ons komen? Je kunt ons mailen via mama@mamaisblut.nl

Mamaisblut.nl is zeer goed bezocht. Dat maakt het een uitstekende manier om uw merk of product te promoten. Dit kan door middel van een eerlijk review, win-actie, advertorial of een andere samenwerking.

Voor een prijsopgave kunt u ons altijd mailen op mama@mamaisblut.nl

Wij staan ook open voor persberichten en persuitnodigingen. Deze kunnen gemaild worden naar: mama@mamaisblut.nl
Het opsturen van een persbericht  of pakje geeft geen garantie tot plaatsing.


*Review:

Heeft een u een product dat u graag wilt laten reviewen? Ik test het graag, of laat het testen.
Ik schrijf dan een stuk over het product nadat dit is getest, het bevat algemene informatie en mijn mening. Deze mening kan positief maar ook negatief zijn. Ik maak zelf het beeldmateriaal erbij, maar soms is het leuk om wat extra foto’s of een video te ontvangen.
Onderaan de review komt een link te staan naar het product.

Een product sturen geeft geen garantie voor plaatsing. Mocht u wel deze garantie willen, neem dan contact op voor je iets stuurt.

Ons adres is:

Pink Press – mamaisblut.nl
Galvanistraat 1, 6716 AE Ede

(Er is altijd iemand aanwezig om een pakje aan te nemen)

Winactie:

U kunt met ons samen een win-actie organiseren. Wij maken de lezers graag blij met leuke cadeaus of kaartjes naar een event/film bijvoorbeeld. Wij kunnen deze samen met u in elkaar zetten, of zelf bedenken. Na afloop van de actie stuurt u het product naar de winnaars binnen 7 dagen.
Voor meer informatie kunt u mailen naar mama@mamaisblut.nl

Advertorial:

Op deze site kan er een artikel over uw product/merk geplaatst worden. Dit moet wel bij het thema van de site passen, of aansluiten bij de lezers.
Hier zijn altijd kosten aan verbonden. U levert ons het beeldmateriaal en of video, en eventueel de tekst voor de advertorial. Wij kunnen deze ook zelf schrijven zodat het beter aansluit bij de lezers.
Mail naar mama@mamaisblut.nl voor tarieven en mogelijkheden.

Bij contact graag vermelden om welke site het gaat, en of het om een review, winactie, advertentie of advertorial gaat.

Bovenstaande posts komen in de categorie reclame, en bijpassende categorie te staan. Hier is geen discussie over mogelijk.

 

MamaisBlut is aangesloten bij DFI-Incasso&Facturatie.

Spread the love

3 reacties op “Contact”

  1. Goedemiddag, ik ben Sanne Schelfaut en werk als verslaggever bij het AD. Vandaag schrijf ik een artikel over verlanglijstjes. Ik zou graag iets meer willen weten over jullie Recycle Sint-initiatief. Kunnen jullie contact met met opnemen op 06 20439194? Groeten, Sanne Schelfaut/AD.

  2. marian van moerkerk

    hoi leuke site heeft U. En leuke ideeen voor mensen met een kleine portomonee. Ik zal mij even voorstellen…ik ben marian van moerkerk en vrijwilliger bij deelkring lent in lent. Wij geven gratis spullen weg en mensen kunnen ook gratis spullen op halen,wij zijn toegankelijk voor alle mensen in de bevolking,ons doel minder afval in de wereld en delen met elkaar. Wij bestaan sinds 2014. We zijn gevestigd in een kas van bert disveld aan de dijkstraat 1,geopend zaterdags van 12 tot 15 uur en vanaf mei ook de woensdag van 14 tot 16 uur.
    gr marian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.