Zo kun je het buiten nog gezelliger maken!

Wil je een paar tips hoe je het buiten, in je eigen tuin, nog gezelliger kunt maken? Een goed moment om dan met onze tips aan de slag te gaan, want zo ga je nog meer buiten willen zijn! Je hebt een tuin maar daar hoef je niet altijd in te werken, ook al moet er wat gedaan worden, gun jezelf ook de rust! Neem even plaats op een loungebank of een zachte stoel!

Mooie tuintafels voor buiten

Waarom zou je altijd een rechte tafel moeten plaatsen buiten als de ronde tuintafels ook een optie zijn? Het oogt nog eens prachtig ook en ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Ook heb je qua materialen nog erg veel soorten, hout is erg in maar ook kunststof wordt vaak gekozen. De meeste mensen geven dan de voorkeur aan hout, omdat het een natuurlijke uitstraling heeft en dan ook mooi bij de planten e.d. past. Het hout kan ook snel een andere kleur krijgen, omdat het in weer en wind staat. Maar dat is juist ook iets moois van wat de natuur je kan brengen. Als je liever iets hebt wat je eenvoudig schoon kunt maken, dan zal kunststof de voorkeur hebben. Een ander voordeel van een ronde tafel is dat je het vaak makkelijk kan verplaatsen en je er rap met wat meer aan kan zitten.

Houten tuinstoelen iets voor jouw tuin?

Zit je ook graag in je tuin? Kies dan voor een paar mooie houten tuinstoelen en je zal merken dat je nog meer naar buiten gaat. Ze zitten namelijk heerlijk, geven je tuin veel karakter en en zijn snel schoon te maken. Je kan ook kiezen voor kunststof tuinstoelen die vaak iets lichter zijn en dus rapper als extraatje kunnen dienen, bijv. als er mensen op bezoek zijn. Je zet de stoelen er snel bij en iedereen heeft een eigen zitplek.

Natuurlijke materialen en meubels

Je eigen tuin kun je vol zetten met mooie meubels, zo kun je veel verschillende terrasjes realiseren: eentje voor ’s ochtends, voor met vrienden, om wat te lezen of voor het avondeten. Iedere keer heb je een ander hoekje waar je even in de zon of schaduw kunt zitten. Maar je hebt ook iedere keer een nieuwe plaats waar je je kunt laten inspireren door alle nieuwe planten en zowat moois kan ontdekken wat je misschien nog wil veranderen. Haal nog meer natuur in je tuin met natuurlijke meubels en geniet!

tuin

 

Spread the love