Breng wat licht in deze donkere dagen

De dagen worden donkerder, en als iets duur is dan is het wel elektriciteit! Veel mensen besparen dan ook op licht. Terwijl licht juist zo belangrijk is deze dagen. Je blijft er vooral positiever van bij het juiste licht, en dat heb je natuurlijk nodig als het allemaal wat moeilijker gaat. 

Mooi licht hoeft niet duur te zijn

lamp3Kijk de meeste spaarlampen geven een vreselijk licht. Van dat keiharde witte licht. Ook ik zit dan liever in het donker. Maar als je even goed zoekt vind je nu ook de lampen met een gelige of oranje ondertoon. Die geven al meteen een veel warmere sfeer af. Maar het verschil op je rekening is wel enorm groot met de gewone lampen. Als je er dan op let dat je wel alles uit doet als je weg gaat, dan scheelt het enorm ook. Maar als je liever s’nachts of als je weggaat een lamp aan wilt, dan is een spaarlamp toch echt de betere keus. Niet alleen voor het budget, ze zijn ook milieu vriendelijker.lamp2

Een paar mooie lampen hoeven ook zeker niet duur te zijn. Je kunt dan een hele kamer een andere look geven met alleen een leuke lamp op een tafeltje, of juist een grote hanglamp. Zo een enorme hanglamp kan dan weer een echte eyecatcher zijn. Helemaal als je de rest van het huis vrij minimalistisch hebt ingericht, dan is zo een hanglamp iets wat opvalt. Het staat ook niet in de weg, en je hebt iets moois waar de kinderen niet aan kunnen zitten. Dat scheelt ook weer, blijft het ook mooi.

 

Spread the love