Geld en tijd besparen door je boodschappen thuis te laten bezorgen? Zo doe je dat!

Online boodschappen doen en ze thuis laten bezorgen. Iets wat voor iemand met een zuinige aard onmogelijk lijkt. Maar hoe ideaal klinkt dit: je bespaart er een hoop geld én tijd mee. Vandaag geef ik je tips én deel ik de voordelen van boodschappen laten thuisbezorgen.

De voordelen

1. Bespaar met je boodschappenlijstje

Een boodschappenlijstje is erg handig als je geld wilt besparen. Bedenk voor jezelf een weekmenu en combineer de aanbiedingen met je voorraad. Et voilá: zo kan je gezin de hele week lekker en gevarieerd eten. Zo koop je alleen wat écht nodig is en kom je niet in de verleiding iets ander lekkers te kopen. 

2. Je weet precies wat je besteedt

In de supermarkt is het lastig om een overzicht te hebben van de totale kosten (tenzij je een zelfscanner gebruikt). Kies je ervoor je boodschappen te bestellen? Dan zie je in één oogopslag het totaalbedrag van jouw boodschappenlijstje. Je weet precies of je nog die lekkere cake erbij kunt bestellen of niet.

3. Je pakt een hoop voordeel

Als gezin is het handig om op de kleintjes te letten. Als je dan online je boodschappen bestelt, kun je gemakkelijk vanachter je laptop alle aanbiedingen vergelijken. Dat is handig!

4. Het scheelt enorm veel tijd

Met een gezin, een fulltime baan en huishouden kom je al gauw tijd tekort. Als boodschappen doen niet een van je favoriete dingen is, besteed je die tijd liever aan leuke dingen. En met online boodschappen doen en de boodschappen thuis laten bezorgen houd jij extra tijd over voor die leuke dingen!

5. Je krijgt probeerverpakkingen cadeau

Vaak krijg je bij het boodschappen bestellen probeerverpakkingen cadeau. Een lekkere chocoladereep of iets anders lekkers. Misschien niet iets wat je snel zelf zou kopen, maar een klein cadeautje is altijd mooi meegenomen!

Handige tips:

  • Let goed op het bezorgmoment en de aanbiedingen. Het bezorgmoment is het betaalmoment, dus bepalend of aanbiedingen wel of niet gelden voor je.
  • Nét niet genoeg besteld voor gratis verzending? Laat het in de winkel afleveren! Scheelt alsnog tijd (en geld!).
  • Vaak zijn er acties waarbij de bezorging gratis is als je een bepaald product bestelt. Goed om hier op te letten, want vaak zijn die producten goedkoper dan de bezorgkosten zelf. Én je hebt dan dus ook een extra product erbij!

Zie je het helemaal zitten om je boodschappen thuisbezorgd te krijgen? Bij Coop kun je je boodschappen gratis laten thuisbezorgen. Vind gemakkelijk een supermarkt bij jou in de buurt.

Spread the love