Tuin parasol

5 leuke budget tips voor in jouw tuin

Heb jij de afgelopen weken al heerlijk vertoefd in jouw tuin? Wij kunnen er intens van genieten, want hoe fijn zijn die eerste zonnestralen wel niet?

Juist om die reden is het belangrijk dat jij je fijn voelt in jouw tuin en dat jouw tuin ook echt jouw happy place is. Hoe je dat voor elkaar krijgt vertellen wij je vandaag met 5 leuke budget tips!

1. Tuinset

Een tuinset vormt natuurlijk het centrum van jouw plekje in de tuin, want hier kun je heerlijk zitten. Of je nu gaat voor een tuinset of een loungeset, die keuze is natuurlijk aan jou. Wij kunnen je een loungeset zeker aanraden, want juist daar zit je heerlijk relaxed op. Je hebt deze loungesetjes in allerlei soorten en prijsklassen en wanneer je slim zoekt kun je er misschien ook nog eentje tweedehands op de kop tikken!

2. Buitenkleed

Een buitenkleed maakt jouw terrasje helemaal af. Net zoals een vloerkleed binnen meteen een sfeertje geeft doet een buitenkleed dat ook op jouw terras. Veel buitenkleden zijn niet zo heel duur en zelfs de budgetwinkels hebben elk voorjaar weer toffe exemplaren in de schappen liggen. Zeker in de gaten houden dus!

3. Beitsen

Heb je een schuurtje, een tuinhuisje of een muurtje dat nogal wat saai oogt? Je kunt dit makkelijk oppimpen door het te beitsen. Beits is tegenwoordig in allerlei kleuren verkrijgbaar. Kies een vrolijke kleur om jouw tuin meteen stralend mee te maken. Liever niet te opzichtig? Dan kun je ook voor een whitewash gaan. Het geheel wordt dan wat lichter en frisser, maar springt niet meteen in het oog.

4. Parasol

Een goed plekje is meestal in de zon, maar tijdens de hetere uren van de dag is het belangrijk om uit de zon te gaan. Je kunt dan natuurlijk naar binnen gaan, maar hoe fijn zou het zijn als je buiten kunt blijven zitten in de schaduw. Juisteen parasol kan uitkomst bieden. Parasols komen in allerlei soorten, kleuren en maten. Ook in kwaliteit overigens, want wil je echt een hele goede hebben zit je in de categorie horecaparasols.

5. Accessoires

Style jouw tuin lekker af met leuke accessoires. Kies bijvoorbeeld een leuke tuinposter voor aan jouw geverfde muurtje of schutting, koop een leuke buitenkaars en fakkels om het in de avond gezellig mee te maken en hang een hangmat op. Op die manier wordt buiten vertoeven genieten!

Spread the love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.